Hoe stel je jouw kandidatuur voor de Federale Prijs Armoedebestrijding 2019?

Om jouw kandidatuur te stellen voor de Federale Prijs Armoedebestrijding dien je het aanvraagformulier online in te vullen. Wellicht beschik je niet onmiddellijk over alle informatie die we van jou vragen. Daarom geven we je de mogelijk om jouw gegevens in te vullen en om tussentijds te kunnen opslaan om zo op een later tijdstip jouw aanvraag af te werken.

Het is daarom nodig dat we werken met een login die je hier dient aan te maken. Na het creëren van de login krijg je een bevestigingsmail in je Inbox. De link in deze mail moet je nog bevestigen om je login te activeren. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker even in je map met spam of ongewenste berichten.

Eenmaal je jouw login geactiveerd hebt, kan je aan de slag met het aanvraagformulier. Je kan deze in tussentijd opslaan en later aan je aanvraag verder werken door opnieuw in te loggen. Wanneer je klaar bent met het invullen van alle gegevens dien je jouw aanvraag in. Je ontvangt daarna van ons een bevestigingsmail van de gegevens die je aan ons bezorgde.

 

Formulier

 

Heb je vragen? Contacteer onze Front Office via +32 2 508 85 85 of vraag@mi-is.be.